A birkahús sötétpiros, esetleg kékes árnyalattal rendelkezik. A szövetállomány finom rostozatú, azonban sajátos illatú. A bárányok húsa világosabb piros, puha, könnyen emészthető. A juhhús rendelkezik – a vörös húsok között – a legalacsonyabb koleszterintartalommal. Ásványi anyag- és vitamintartalma jelentős, így remek alapanyag az egészségmegőrzéshez.
A hozzánk érkező birka- bárányhús megbízható, magyar forrásból származik, amelyre minőségi garanciát vállalnak partnereink.
A birka részei:
- Fej, nyak
- Tarja
- Karaj
- Lapocka
- Szegy
- Borda
- Dagadó
- Fartő
- Comb
- Lábszár
- Belsőségek (máj, vese, velő, nyelv, szív, tüdő)
Ha nem szeretne a húsok előkészítésével időt pazarolni, kérje konyhakészen (szeletelve, kockázottan, darálva, stb.)!