A marhahús a leggyakrabban felhasznált vörös húsfajtánk. Színe sötétvörös, zsírral kevésbé átszőtt, vágáslapja erősen szemcsés. Kiváló vasforrás. A borjúhús ehhez képest világosabb árnyalatú, illata jellegzetes, „tejszagú”, rostozata finomabb.
A többéves munkakapcsolat eredményeként csak kiváló magyar minőséget kapunk beszállítóinktól.
A marha részei:
- Fej, pofahús
- Nyak, tarja
- Hátszín csont nélkül
- Bélszín (vesepecsenye) - 1,00+; 1,30+, 1,80+, 2,00+
- Fehérpecsenye
- Fartő
- Szegy
- Lapocka
- Felsál
- Comb
- Lábszár
- Farok (ököruszály)
- Pacal
- Kockázott gulyáshús
- Velőscsont
- Borjú comb
- Borjú lapocka
Húskészítményeinket konyhakész formában (szeletelve, darálva, kockázva, stb.) is biztosítjuk!