Marhahús

A marhahús a leggyakrabban felhasznált vörös húsfajtánk. Színe sötétvörös, zsírral kevésbé átszőtt, vágáslapja erősen szemcsés. Kiváló vasforrás. A borjúhús ehhez képest világosabb árnyalatú, illata jellegzetes, „tejszagú”, rostozata finomabb.

A többéves munkakapcsolat eredményeként csak kiváló magyar minőséget kapunk beszállítóinktól.

A marha részei:

  • Fej, pofahús
  • Nyak, tarja
  • Hátszín csont nélkül
  • Bélszín (vesepecsenye) - 1,00+; 1,30+, 1,80+, 2,00+
  • Fehérpecsenye
  • Fartő
  • Szegy
  • Lapocka
  • Felsál
  • Comb
  • Lábszár
  • Farok (ököruszály)
  • Pacal
  • Kockázott gulyáshús
  • Velőscsont
  • Borjú comb
  • Borjú lapocka

Húskészítményeinket konyhakész formában (szeletelve, darálva, kockázva, stb.) is biztosítjuk! 

A következő utalványokkal fizethet nálunk: