A leggyakrabban sertéshúsból készült ételek kerülnek a magyar családok asztalára. A haza sertéshús minősége nemzetközileg is elismert. A friss hús színe rózsaszín (esetleg kissé vörös árnyalatú), rostokban gazdag, egyes részei zsírral átszőttek. Kínálatunkban megtalálható a sertés bármely része – akár feldolgozott formában is (hurka, kolbász, disznósajt, füstölt áru).
A sertéshús mellett malachúst is kínálunk. A friss, a sertésénél gyengébb húsösszetétel sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.
Termékpalettánkon kiemelt helyet foglalnak el a füstölt áruk. A hagyományos alapanyagokkal és eljárással készült sonkák, szalonnák és egyéb termékek megbízható forrásból kerülnek üzletünk pultjába.
A sertés részei:
- Fej (nyelv, orr)
- Tarja (csontos, csont nélküli)
- Karaj (csontos, csont nélküli)
- Szűzpecsenye
- Comb
- Oldalas
- Dagadó
- Lapocka
- Csülök (csontos, csont nélküli, első, hátsó)
- Farok
- Köröm
- Tokaszalonna
- Belsőségek (máj, velő, tüdő, vese, szív)
- Darált hús
- Kocsonyahús
- Húsos csont
- Sertés zsír
- Disznósajt
- Tepertő
- Bőrös malachús
- Malac egészben
- Malac comb
- Malac karaj
- Malac oldalas