Karácsony közeledtével ajánlatos idejében átgondolni az ünnepi menü hozzávalóit. Sok bosszúságtól kímélhetik meg magukat, ha idejében felkészülnek. Vásárláskor érdemes körültekintően eljárni, hogy biztosan friss termék kerüljön az asztalra.
A friss baromfihús színe halvány rózsaszín, elszíneződésektől mentes, húsa rugalmas. Kitűnő választás gyümölcsös hústekercsekhez, de sütve és rántva is jól mutat az asztalon.
A sertés- és marhahús esetében a hús színe a fajtának megfelelő (sertés világosabb, míg a marha sötétebb vörös), nyálkától, idegen szagtól mentes. Húsos káposztához, erősebb levesekhez ajánlott ilyet választani.
Darált húst lehetőség szerint frissen készíttessünk. Fasírthoz, töltött káposztához ajánljuk az ünnepek alatt.
Nálunk garantáltan friss vágásból származó alapanyagot talál! Látogasson el hozzánk!